Kids- en Tienertennislessen richten zich op de spelertjes die graag spelen en willen verbeteren. Deze lessen zijn gericht op een (latere) deelname aan de kidstoer, de clubkampioenschappen en jeugdinterclub.

De lessenreeks bestaat uit 18 sessies van een uur en start op zaterdag 29 september en loopt tot eind maart. De groepjes worden ingepland tussen 9 en 13u. De kids en tieners worden ingedeeld per kleur naargelang hun leeftijd en vaardigheid:

Wit

In deze kleur gaan kinderen op een plezierige manier bewegen en spelen in een tenniswereld. Ze beleven plezier en maken vriendjes. De algemene motorische vorming wordt gestimuleerd met coördinatie-oefeningen en algemene bewegingservaring met een eerste aanzet voor de verschillende technieken.

Blauw

Kennismaking met tennis via tennisspelletjes. Tijdens de les worden veel basisoefeningen tennis en coördinatie en spelletjes gedaan om gemakkelijker te leren tennissen.

Rood

De bewegingen worden groter en ze leren hun slag voor te bereiden en uit te zwaaien. Ze nemen hun eerste stappen in het spelen van echte wedstrijdjes.

Oranje

De tactiek wordt belangrijker en ze leren met de bovenhandse opslag het spel te starten.

Groen

De slagen worden verfijnd en de conditie opgekrikt. Tactieken toepassen en doen scoren

Tienerlessen (GEEL)

Deze leeftijdsgroep zal sneller evolueren door hun fysieke gestalte en coördinatieve ontwikkeling. Ze komen sneller tot opslag, rally en scoren.

Prijs per lessenreeks:

Inschrijven kan via mail naar tennis@larmorial.be

Kleuter

90.00

€ 100 indien nog geen lid

Lager

145.00

€ 155 indien nog geen lid

Secundair

155.00

€ 165 indien nog geen lid